Massage

Binnen de praktijk zijn er verschillende massages mogelijk.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is, zoals de naam al zegt, gericht op totale ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijk moment voor jezelf. Deze massage is een algehele lichaamsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende natuurlijke oliën.

 

Energetische Massage

Een energetische massage brengt net als een ontspanningsmassage een oase van rust. Ook dit is een algehele lichaamsmassage, maar tijdens deze massage wordt tevens waargenomen hoe je energie stroomt. Mocht er sprake zijn van blokkades, dan wordt daar meer aandacht aan besteed. Elke energetische massage zal daardoor anders zijn, afhankelijk van de flow van je energie. Een energetische massage is een combinatie van reading, healing en massage. Een absolute aanrader!

 

Thaise Yoga Massage 

Thaise Yoga Massage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Het is een aangeklede massage. Je ligt in gemakkelijk zittende kleding op een zachte matras op de grond. Het lichaam wordt gestrekt in houdingen die overeen komen met yoga. Daarbij worden de energiebanen door middel van acupressuur geactiveerd. Er wordt in deze massage geen olie gebruikt. Na een Thaise Yoga Massage voel je diepe ontspanning en harmonie!