Energy updates

Meestal voor een nieuwe maand begint voel ik zelf altijd even in... Wat is het thema van de komende maand? Hoe voelt de energie? Is hij intens of juist rustig? Naar buiten gericht of naar binnen gericht? Wat kan ik verwachten? Ik vind het zelf altijd heel fijn om een beetje een houvast te hebben voordat ik een nieuwe maand in stap.

Ik voel al een tijdje dat deze updates ook meer naar buiten willen... oeh... dat vind ik best wel spannend! Er wordt al best veel gedeeld op dit gebied (welke ik zelf ook vaak met veel plezier lees!), dus mijn onzekere stemmetje komt gelijk om de hoek... 'Wie ben ik om dit ook te doen? Dat wordt al zoveel gedaan.... Dat kan ik helemaal niet' etc. Maar... ik weet ook dat 2020 van ons zal vragen om dat te doen waar je blij van wordt... je hart en dromen te volgen... je intuïtie... ik kan me beter afvragen.... 'wie ben ik om dit NIET te doen?'.

Dus bij deze deel ik met jullie dat ik vaker een energy update zal posten!

Januari

Te beginnen met deze maand, januari...
Wauw wat was december heftig! Naar mate de maand vorderde, kwamen er steeds meer opschonende energieën onze kant op. Tijdens de Light Healing was dit ook duidelijk te voelen. Misschien voelde je je grieperig, ben je ziek geworden, hoofdpijn, hartkloppingen, een vulkaan aan emoties... het kunnen allemaal verschijnselen zijn van deze energieën. Eén grote schoonmaak.

Januari vraagt dan ook 'Rust uit'. Wees lief voor jezelf, plan niet teveel afspraken in, laat de energie tot rust komen... hij werkt namelijk nog steeds na. Theetjes, dekentjes, kaarsjes, een bad, fijne muziek, cocoonen... geef jezelf eraan over. De naar buiten gerichte energie komt vanzelf wel weer. Maar nu hoef je nog even niets... Juist niets... Keer naar binnen en voel die prachtige verbinding met jezelf... luister maar naar haar, ze heeft je zoveel te vertellen. All you have to do is listen.... 

Liefs Josine