Energy updates

Meestal voor een nieuwe maand begint voel ik zelf altijd even in... Wat is het thema van de komende maand? Hoe voelt de energie? Is hij intens of juist rustig? Naar buiten gericht of naar binnen gericht? Wat kan ik verwachten? Ik vind het zelf altijd heel fijn om een beetje een houvast te hebben voordat ik een nieuwe maand in stap.

Ik voel al een tijdje dat deze updates ook meer naar buiten willen... oeh... dat vind ik best wel spannend! Er wordt al best veel gedeeld op dit gebied (welke ik zelf ook vaak met veel plezier lees!), dus mijn onzekere stemmetje komt gelijk om de hoek... 'Wie ben ik om dit ook te doen? Dat wordt al zoveel gedaan.... Dat kan ik helemaal niet' etc. Maar... ik weet ook dat 2020 van ons zal vragen om dat te doen waar je blij van wordt... je hart en dromen te volgen... je intuïtie... ik kan me beter afvragen.... 'wie ben ik om dit NIET te doen?'.

Dus bij deze deel ik met jullie dat ik vaker een energy update zal posten!

Januari

Te beginnen met deze maand, januari...
Wauw wat was december heftig! Naar mate de maand vorderde, kwamen er steeds meer opschonende energieën onze kant op. Tijdens de Light Healing was dit ook duidelijk te voelen. Misschien voelde je je grieperig, ben je ziek geworden, hoofdpijn, hartkloppingen, een vulkaan aan emoties... het kunnen allemaal verschijnselen zijn van deze energieën. Eén grote schoonmaak.

Januari vraagt dan ook 'Rust uit'. Wees lief voor jezelf, plan niet teveel afspraken in, laat de energie tot rust komen... hij werkt namelijk nog steeds na. Theetjes, dekentjes, kaarsjes, een bad, fijne muziek, cocoonen... geef jezelf eraan over. De naar buiten gerichte energie komt vanzelf wel weer. Maar nu hoef je nog even niets... Juist niets... Keer naar binnen en voel die prachtige verbinding met jezelf... luister maar naar haar, ze heeft je zoveel te vertellen. All you have to do is listen.... 

Liefs Josine 

 

 

Februari

Februari... ze is al een weekje bezig en goed te voelen. Zeker met de volle maan van afgelopen weekend! De vibratie van een volle maan is altijd een week van te voren tot een week erna te ervaren. En elke volle maan heeft ook zijn eigen thema. Het thema van deze volle maan was 'je eigen weg willen gaan'. De energie van deze maan heeft zich kunnen uiten in een sterk gevoel je eigen pad te willen bewandelen. Het leven willen leven dat jij bent, leven vanuit jouw volle Essentie. Onafhankelijkheid, vrijheid, luisteren naar je innerlijke stem...

Echter is de energie van februari zo, dat de antwoorden die je zoekt om te leven vanuit jouw Essentie, nog niet helemaal zichtbaar zijn. En dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Ik weet wel wat ik wil.... maar hoe?? Gebruik februari vooral om inzichten te krijgen in wat je wilt, laat het 'hoe' nog maar even achterwege. In maart zal er meer ruimte komen voor concrete stappen. 

 

Tot die tijd er lekker op los fantaseren, wat wil jij? Waar word jij blij van? Als alles mogelijk zou zijn (wat ook zo is!), hoe zou jou leven er dan uit zien? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden hierop! Geef ze extra intentie mee door ze te delen!! Bijvoorbeeld hieronder! Ik wens je veel inspiratie en droomvermogen deze maand!

 

Een hele goede manier om meer te gaan leven vanuit jouw Essentie is om mee te doen aan de Energy Intensive! Deze begint 8 maart aanstaande.

Klik hier voor meer info.

Reactie plaatsen

Reacties

Corine
17 dagen geleden

Wat een fijne update weer Josini. En precies zoals het op dit moment voelt. Mijn intentie is om me te verdiepen, onderdompelen en heel veel wijsheid te vergaren over de liefde. Over moderne liefde, over vraagstukken van nu, over zelfliefde en liefde voor de ander en hoe dat samengaat. Leiderschap in de liefde, noem ik het. Ik zou er in willen begeleiden, erover willen schrijven en publiceren. De Nederlandse Esther Perel, zo gezegd.
Goh. Best lekker, om zo te fantaseren en delen :)
xx

Josini
17 dagen geleden

Prachtige intentie!!! En ik weet zeker dat alles waar jij jouw liefde naar toe laat stromen een succes zal zijn. Bedankt voor het delen!!
Xx

Bianca
17 dagen geleden

Mooi Josine! Mijn droomleven is schrijfster te zijn, volledige vrijheid te ervaren, verwonderd te zijn door de natuur en mensen. Verbonden met het Al en daarin betekenisvol kunnen zijn op het pad van anderen. Ultieme droom: een gesprek voeren met Oprah Winfrey, een groot voorbeeld voor mij.

Josine
17 dagen geleden

Wauw wat een mooi droomleven en ik denk dat je al een stuk op weg bent hierin! En als je bij Oprah bent ga ik zeker kijken!!! Bedankt voor je mooie reactie!!