Energy updates

All is Well

Even een 'tussendoor' Energy Update. Het zijn ook voor mij intense tijden geweest de afgelopen maanden, waardoor de Energy Updates er even bij in geschoten zijn. 

Maar vandaag kwam er weer eentje naar boven borrelen.

 

Dit is niet perse een update voor de aankomende maand, maar meer eentje voor nu op dit moment. 

Wat een hectische, gekke, rare, chaotische, pittige,  'alles in het Licht' tijd is het op dit moment.... Wat ik jullie mee mag geven, en wat het aller-, aller- . allerbelangrijkste is op dit moment... LUISTER NAAR JE HART. Dat klinkt cliché, maar het is echt de hoofd boodschap voor deze update.

 

Onderschat niet wat voor effect deze tijd op ons kan hebben. Onze diepste lagen worden aangeraakt, van dit leven, maar ook vele vorige levens. Ja, de mensheid is aan het ontwaken, er wordt een nieuwe wereld geboren, er is echt iets heel groots gaande. Maar dat neemt niet weg dat er geen ruimte mag zijn voor alle emoties die daarbij naar boven kunnen komen. Juist niet!! Huil, wees bang, adem naar je paniek, slaap, staar naar buiten.... omarm alles wat zich laat zien. Ook als je niet weet waarom je je zo voelt. Het voelt niet als een tijd, waarin alles geanalyseerd hoeft te worden. Gewoon ruimte creëren voor hoe je je voelt is genoeg. Ontvang het maar. Het is ok om moe te zijn. Het is ok om het even niet te weten. Het is ok als je je terug wilt trekken. Ook voor alle Lichtwerkers onder ons. En het is ook ok, als dit de volgende dag helemaal anders is en je dan extatisch bent van geluk! Het mag er allemaal zijn. Daarom, luister naar je hart. Luister naar je intuïtie. Nu meer dan ooit. Heb je behoefte aan rust, neem deze dan. Heb je het gevoel dat je op moet laden? Doe datgene waar jij van oplaadt. 

Doe datgene waar jij blij van wordt, waar gaat jouw Licht van stralen? Tekenen? Schrijven? Wandelen? Bewegen? Lezen? Schilderen? Dansen? Uitwaaien op het strand? 's Nachts wakker blijven om Neowise of zeevonk te zien? Doe het!! Voel in per dag (of per dagdeel, uur, minuut, het kan nogal wisselen in deze tijd haha) waar jij behoefte aan hebt. Dit kunnen ook zomaar ineens hele nieuwe behoeften zijn. En dan is dit juist het moment om daar gehoor aan te geven. En hou een dagboek bij. Dat helpt om inzichten te krijgen en om momentjes te creëren om echt even stil te staan bij je Zelf. Wees lief voor jezelf. denk positief over jezelf en vergeef jezelf gelijk als dit niet lukt. Het is ok. Er wordt voor jou gezorgd. All is Well. 

 

Laat gerust een reactie hieronder achter als de Energy Update resoneert en je dit wilt delen!! 


Maart

Joehhh en we zijn al weer in maart. Maart is all about je dromen durven verwezenlijken. Groot en/of klein. Waar je in februari er nog heerlijk op los hebt mogen fantaseren, is in maart het begin aangebroken om ze neer te gaan zetten. Ik heb bewust geschreven 'durven' verwezenlijken, want maart zal je kansen geven om die verandering door te voeren in jouw leven. Maar het is aan jou om ze ook aan te nemen! Dat kan niemand anders voor jou doen. Het kan soms best eng zijn om volledig je intuïtie te volgen. Dat kan betekenen dat je uit die heerlijke, veilige comfortzone moet stappen... 

Maar.... als je gaat, dan zul je zien dat er prachtige mogelijkheden op je pad gaan komen en je sneller groeit dan dat je voor mogelijk had gehouden. Maart gaat ook over durven je Zelf te zijn, authenticiteit, je eigen kleur aannemen, je eigen kleur creëren! Hulp durven vragen, hulp durven aannemen, kwetsbaar durven zijn. Door kwetsbaar te zijn laat je jouw eigen Licht toe. Jouw eigen unieke Licht! Diezelfde Bron die het Universum, de sterren, planeten, oceanen en bergen heeft gemaakt... besloot dat er ook eentje van jou hier hoorde te zijn. Dat is niet voor niks! Dus voel maar.... wat is jouw Licht? Wat is jouw kleur? Welke droom ga je laten ontstaan in je leven? Voel je de inspiratie? Heb je hem helder? Ja??       GO!!!!!

 

'Take one step and the Universe will come running'

 

En... ik ben natuurlijk onwijs nieuwsgierig naar de eerste stappen die je van jouw droom  gaat neerzetten. Dus laat een berichtje achter hieronder. Of schrijf gelijk een hulpvraag hieronder! Je weet maar nooit wie dit leest en het antwoord kan zomaar ineens op je stoep staan.

Happy dream manifesting!!! 


Februari

Februari... ze is al een weekje bezig en goed te voelen. Zeker met de volle maan van afgelopen weekend! De vibratie van een volle maan is altijd een week van te voren tot een week erna te ervaren. En elke volle maan heeft ook zijn eigen thema. Het thema van deze volle maan was 'je eigen weg willen gaan'. De energie van deze maan heeft zich kunnen uiten in een sterk gevoel je eigen pad te willen bewandelen. Het leven willen leven dat jij bent, leven vanuit jouw volle Essentie. Onafhankelijkheid, vrijheid, luisteren naar je innerlijke stem...

Echter is de energie van februari zo, dat de antwoorden die je zoekt om te leven vanuit jouw Essentie, nog niet helemaal zichtbaar zijn. En dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Ik weet wel wat ik wil.... maar hoe?? Gebruik februari vooral om inzichten te krijgen in wat je wilt, laat het 'hoe' nog maar even achterwege. In maart zal er meer ruimte komen voor concrete stappen. 

 

Tot die tijd er lekker op los fantaseren, wat wil jij? Waar word jij blij van? Als alles mogelijk zou zijn (wat ook zo is!), hoe zou jou leven er dan uit zien? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden hierop! Geef ze extra intentie mee door ze te delen!! Bijvoorbeeld hieronder! Ik wens je veel inspiratie en droomvermogen deze maand!

 

Een hele goede manier om meer te gaan leven vanuit jouw Essentie is om mee te doen aan de Energy Intensive! Deze begint 8 maart aanstaande.

Klik hier voor meer info.


Meestal voor een nieuwe maand begint voel ik zelf altijd even in... Wat is het thema van de komende maand? Hoe voelt de energie? Is hij intens of juist rustig? Naar buiten gericht of naar binnen gericht? Wat kan ik verwachten? Ik vind het zelf altijd heel fijn om een beetje een houvast te hebben voordat ik een nieuwe maand in stap.

Ik voel al een tijdje dat deze updates ook meer naar buiten willen... oeh... dat vind ik best wel spannend! Er wordt al best veel gedeeld op dit gebied (welke ik zelf ook vaak met veel plezier lees!), dus mijn onzekere stemmetje komt gelijk om de hoek... 'Wie ben ik om dit ook te doen? Dat wordt al zoveel gedaan.... Dat kan ik helemaal niet' etc. Maar... ik weet ook dat 2020 van ons zal vragen om dat te doen waar je blij van wordt... je hart en dromen te volgen... je intuïtie... ik kan me beter afvragen.... 'wie ben ik om dit NIET te doen?'.

Dus bij deze deel ik met jullie dat ik vaker een energy update zal posten!

Januari

Te beginnen met deze maand, januari...
Wauw wat was december heftig! Naar mate de maand vorderde, kwamen er steeds meer opschonende energieën onze kant op. Tijdens de Light Healing was dit ook duidelijk te voelen. Misschien voelde je je grieperig, ben je ziek geworden, hoofdpijn, hartkloppingen, een vulkaan aan emoties... het kunnen allemaal verschijnselen zijn van deze energieën. Eén grote schoonmaak.

Januari vraagt dan ook 'Rust uit'. Wees lief voor jezelf, plan niet teveel afspraken in, laat de energie tot rust komen... hij werkt namelijk nog steeds na. Theetjes, dekentjes, kaarsjes, een bad, fijne muziek, cocoonen... geef jezelf eraan over. De naar buiten gerichte energie komt vanzelf wel weer. Maar nu hoef je nog even niets... Juist niets... Keer naar binnen en voel die prachtige verbinding met jezelf... luister maar naar haar, ze heeft je zoveel te vertellen. All you have to do is listen.... 

Liefs Josine 


Reactie plaatsen

Reacties

Riet van Schie
8 maanden geleden

ik heb erge behoefte om verbonden te blijven met mijn bron en daartoe zet ik de eerste stap in deze fijne aankomende lente door bij jou de aanstaande zondag de eerste van vier mini-retraites te gaan doen. Dank, Josine

Josine
8 maanden geleden

Hele mooie intentie Riet! De eerste stap heb je gezet!

Corine
9 maanden geleden

Wat een fijne update weer Josini. En precies zoals het op dit moment voelt. Mijn intentie is om me te verdiepen, onderdompelen en heel veel wijsheid te vergaren over de liefde. Over moderne liefde, over vraagstukken van nu, over zelfliefde en liefde voor de ander en hoe dat samengaat. Leiderschap in de liefde, noem ik het. Ik zou er in willen begeleiden, erover willen schrijven en publiceren. De Nederlandse Esther Perel, zo gezegd.
Goh. Best lekker, om zo te fantaseren en delen :)
xx

Josini
9 maanden geleden

Prachtige intentie!!! En ik weet zeker dat alles waar jij jouw liefde naar toe laat stromen een succes zal zijn. Bedankt voor het delen!!
Xx

Bianca
9 maanden geleden

Mooi Josine! Mijn droomleven is schrijfster te zijn, volledige vrijheid te ervaren, verwonderd te zijn door de natuur en mensen. Verbonden met het Al en daarin betekenisvol kunnen zijn op het pad van anderen. Ultieme droom: een gesprek voeren met Oprah Winfrey, een groot voorbeeld voor mij.

Josine
9 maanden geleden

Wauw wat een mooi droomleven en ik denk dat je al een stuk op weg bent hierin! En als je bij Oprah bent ga ik zeker kijken!!! Bedankt voor je mooie reactie!!