Over Josine

 

Al zolang ik mij kan herinneren, voel ik dat er meer is dan alleen de wereld die we met onze ogen kunnen waarnemen. Mijn vader stamt af van de Indianen (Cherokee) en mijn moeder is geboren in Indonesië. Contact met de energetische wereld is daardoor voor mij altijd heel normaal geweest. Al heb ik heel lang niet bewust geweten dat ik dit kon waarnemen. Toen ik dit meer ging beseffen, ben ik op zoek gegaan naar cursussen en opleidingen die me hierin verder konden helpen ontwikkelen.

 

Dat was het begin van een prachtige reis die nog steeds niet af is. Na eerst twee jaar Thaise Yoga Massage bij  Thai Dee te hebben gestudeerd, ben ik de opleiding tot Internationaal Genezer aan Instituut Mirre gaan volgen. Daar had ik de eer les te krijgen van diverse Sjamanen van over de hele wereld. Het was werkelijk een unieke ervaring deze krachtige Sjamanen aan het werk te mogen zien en hun wijsheid te mogen integreren. 

 

Door de cursus Mediumschap bij Jaco Elken te volgen, heb ik mijn vaardigheden als medium verder getraind. Tot op de dag van vandaag geeft het mij zoveel voldoening om mensen hun bijzondere boodschappen te mogen doorgeven en zo een stukje mee te mogen lopen op hun pad. 

 

Ik voel enorm veel dankbaarheid dat ik dit werk mag doen en kijk ernaar uit mijzelf nog meer in deze bijzondere wereld te verdiepen.