Reading

 

Welkom!

Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen, privé of werk gerelateerd? Twijfel je over je fysieke en/of emotionele gesteldheid en weet je niet meer welke richting je op moet? Wil je meer inzicht in je spirituele ontwikkeling? Dan is een reading iets voor jou!

 

Hoe werkt het?

Tijdens een reading stem ik me af en krijg ik beelden door die jou iets willen vertellen. Deze beelden bieden een verdieping van de verbinding met jezelf. We kijken op een hoger niveau naar patronen (bewust of onbewust), die ervoor zorgen dat je minder flow ervaart op bepaalde gebieden in je leven. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten, waar je praktisch mee verder kunt. Een reading is vaak de bevestiging die je nodig hebt om nieuwe stappen op jouw pad te kunnen zetten.

Mocht er sprake zijn van energetische blokkades, dan worden deze vaak ter plekke opgelost, soms gaat er iets meer tijd overheen en help ik je met tips die je zelf in je dagelijks leven kunt toepassen.

Na een reading heb je veel meer overzicht, voel je je lichter en ben je weer terug gekomen bij jezelf!

 

Reading

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen? Een reading is ook mogelijk via telefoon of Skype! Wel graag even vermelden als je contact opneemt.