Workshops - Activiteiten


Workshop Energetisch Waarnemen

15-16 augustus

'Reis mee voorbij de fysieke wereld'

Tijdens deze 2-daagse workshop gaan we ons bewustzijn verruimen, zodat we de energetische wereld kunnen gaan waarnemen.

Door middel van begeleide meditaties en oefeningen zul je o.a. je eigen energetisch veld waarnemen, dat van een ander, van planten/edelstenen, contact maken met jouw gidsen/engelen en ervaren dat jij veel, maar dan ook veel meer bent dan alleen een fysiek wezen. Jij bent een oneindige bron van licht!

Tijdens deze twee dagen gaan we jouw intuïtieve spier trainen, zodat jij hier ook na de workshop mee verder kunt gaan. Ik zal steeds invoelen op de groepsenergie en op basis daarvan het programma afstemmen op wat nodig is. 

Wil jij meer weten over de energetische wereld? Wil je leren hoe je energie kunt waarnemen? Wil je meer begeleiding ervaren vanuit jouw Hogere dimensies en weten hoe je deze boodschappen voortaan zelf kunt ontvangen? Kom dan naar deze 2-daagse workshop!

 

Wanneer?

Zaterdag 15 augustus van 10u tot 15u. Inloop vanaf 09.30u.

Zondag 16 augustus van 10u tot 15u. Inloop vanaf 09.30u.

 

Waar?

Boerderij Landzicht

Hofgeesterweg 6, Velserbroek

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid.

 

Investering?

222 euro; dit is inclusief een heerlijke vegetarische lunch, sapjes, theetjes en home-made zoetigheid!

Early birds: boek je voor 1 augustus? Dan betaal je slechts 199 euro!

 

Corona proof

Het maximale aantal deelnemers zal 6 zijn, zodat de 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden.

 


Energy Intensive - 'Leven vanuit jouw Essentie'

8 mrt- 22 mrt - 5 apr - 26 apr 2020

 

Welkom bij de Energy Intensive

 

Ooit was er een tijd dat jij volledig in verbinding stond met de Bron...

Je was een stralend licht, pure energie, puur Bewustzijn. Hoe zou het zijn om erachter te komen dat dit nog steeds zo is? Het leven door jou heen te laten stromen in volledig vertrouwen en overgave? Te leven vanuit jouw ware Essentie? Je te verbinden met alle prachtige energievormen om jou heen en je te realiseren dat je daar ook mee kunt communiceren?

 

Voel je de roep van jouw hoogste Zelf? Voel je hoe jouw pure Zijn steeds meer tot expressie wil komen? Dat je veel meer bent dan wat je jezelf nu toestaat te zijn?

 

Gun jezelf dan deze innerlijke reis.

 

Wat gaan we doen?

Door middel van (begeleide) meditaties en oefeningen duiken we het diepe in en maken we ruimte voor dat wat zich mag openbaren. We openen ons voor ons innerlijk Licht en laten van daaruit ontstaan wat mag. We creëren stilte, ruimte, een hoog energetisch veld, waarin iedereen zich veilig voelt om zich open te stellen en te ontvangen.

Of je nu net komt kijken op spiritueel gebied,  of al een tijdje meedraait, iedereen is welkom en je zal eruit halen wat op dat moment voor jou nodig is.

 

Mini-retraite

Elke dag van deze Intensive mag je beschouwen als een mini-retraite. Er zal voldoende tijd zijn voor contemplatie, tijd om te schrijven, een korte wandeling, rust en stilte, tijd voor jou. Elke dag zal er een heerlijke vegetarische lunch zijn, sapjes en theetjes staan klaar en natuurlijk wat home-made lekkers om te blijven aarden ;-) En dit alles in de warme, helende energie van de Boerderij.

 

Het programma van elke dag zal ik laten ontstaan na afstemming op de groepsenergie. Die zal mij vertellen wat er die dag nodig is. Meedoen aan deze Intensive vraagt vertrouwen en overgave. Je openstellen voor het prachtige pad naar binnen. 

 

Wat ik je met deze Intensive wil brengen?

De verbinding met jouw Bron.... Dat je de connectie met jouw hoogste Zelf weer mag ervaren en volledig vertrouwend en in overgave de volgende stappen op jouw pad mag zetten. Wetend dat elke stap in liefde gedragen zal worden. 

 

Wanneer?

8 mrt - 22 mrt - 5 apr - 26 apr

De Intensive dagen zijn van 10.00u - 16.00u. Inloop is vanaf 09.30u

 

Waar?

Het prachtige Boerderij Landzicht. 

Hofgeesterweg 6, Velserbroek

 

Er is op het terrein gratis parkeergelegenheid

 

Investering?

444 euro

Dit bedrag komt voort uit de energetische frequentie van het veld waarbinnen we ons zullen bevinden tijdens de Intensive dagen. 

 

Je plekje is gereserveerd als je het bedrag hebt overgemaakt. 

 

Er zal plek zijn voor maximaal 12 deelnemers. Dus wil je er bij zijn, wacht niet te lang!