Workshops - Activiteiten

2019-2020 Light Healing 

Helaas al geweest!!

2019... Wat was je enerverend, transformerend, inzichtvol, rauw, pittig, liefdevol, alles in het Licht... Het was een enorm transformerend jaar met hoge energetische frequenties, wat veel in beweging heeft gebracht. De eerste golf was nog maar net voorbij of de volgende kwam er alweer aan, in een heel rap tempo. De kunst was om je door de golven te laten dragen, in plaats van er tegenin te gaan. De ene keer ging dit makkelijker, dan de andere keer.

Tijdens mijn laatste readings komt steeds door, dat het belangrijk is om bewust te kijken naar wat je in 2019 achter wilt laten en wat je mee wilt nemen. Nu meer dan ooit. Wat is er nodig om in jouw meesterschap te gaan staan, jouw oneindige potentieel te omarmen en van hieruit te gaan leven? Want de tijd daarvoor is nu!

Met dit thema zal ik deze avond een healing leiden. Terwijl we ons in meditatie bevinden zullen er opnieuw hoge energiefrequenties door ons heen gaan en vindt er heling plaats in jouw diepere lagen. We gaan ons verbinden met ons Lichtzelf, wat prachtige inzichten tot gevolg kan hebben. Omdat we dit in groepsverband doen is het effect des te sterker. Mocht je er niet fysiek bij kunnen zijn, dan kun je ook thuis op hetzelfde tijdstip in meditatie gaan en de healing in jou laten plaatsvinden. Ik zou het wel leuk vinden als je je ervaring dan nog even deelt!

 

Wanneer?

Zondag 29 december van 19.30u tot 21.00u

Inloop vanaf 19u. Om 19.30u begint het programma.

 

Waar?

Het prachtige Boerderij Landzicht,

Hofgeesterweg 6 in Velserbroek

 

Kosten?

15 euro, graag vooraf voldoen. 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten om samen vol licht 2020 in te stappen!