Energy Intensive ONLINE

 

Welkom bij de Energy Intensive ONLINE

 

Ooit was er een tijd dat jij volledig in verbinding stond met de Bron...

Je was een stralend licht, pure energie, puur Bewustzijn. Hoe zou het zijn om erachter te komen dat dit nog steeds zo is? Het leven door jou heen te laten stromen in volledig vertrouwen en overgave? Te leven in alignment vanuit jouw ware Essentie? Je te verbinden met alle prachtige energievormen om jou heen en je te realiseren dat je daar ook mee kunt communiceren?

 

Voel je de roep van jouw hoogste Zelf? Voel je hoe jouw pure Zijn steeds meer tot expressie wil komen? Dat je veel meer bent dan wat je jezelf nu toestaat te zijn?

 

Gun jezelf dan deze innerlijke reis.

Wat gaan we doen?

Door middel van (begeleide) meditaties en oefeningen duiken we het diepe in en maken we ruimte voor dat wat zich mag openbaren. We openen ons voor ons hoger bewustzijn en laten van daaruit ontstaan wat mag. We creëren stilte, ruimte, een hoog energetisch veld, waarin iedereen zich veilig voelt om zich open te stellen en te ontvangen.

Of je nu net komt kijken op spiritueel gebied,  of al een tijdje meedraait, iedereen is welkom en je zal eruit halen wat op dat moment voor jou goed is.

 

Mini-retraite

Beschouw de tijd van de Intensive Online als een mini-retraite. Er zal voldoende tijd zijn voor contemplatie, tijd om te schrijven, een theepauze, rust en stilte, tijd voor jou. 

 

Het programma van elke dag zal ik laten ontstaan na afstemming op de groepsenergie. Die zal mij vertellen wat er die dag nodig is. Meedoen aan deze Intensive vraagt vertrouwen en overgave. Je openstellen voor het prachtige pad naar binnen en weten dat je precies zult ontvangen wat nodig is voor jou. 

 

Wat ik je met deze Intensive wil brengen?

De verbinding met jouw Bron.... Dat je de connectie met jouw hoogste Zelf weer mag ervaren en volledig vertrouwend en in alignment de volgende stappen op jouw pad mag zetten. Wetend dat je elke stap in liefde gedragen zal worden. 

 

Wanneer?

Soon to be released

De Intensive dagen zijn van 10.00u - 12.00u met een maximale uitloop van een half uur. 

 

Waar?

Lekker in het comfort van je eigen huis!

 

Investering?

50 euro per thema

Of!

180 euro voor het pakket van alle 4 de thema's.

 

Je plekje is gereserveerd als je het bedrag hebt overgemaakt. 

 

Wil je een mailtje ontvangen wanneer de data bekend zijn? Klik dan op de knop hieronder!